Υπηρεσιες

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Saronic λειτουργεί από το 1975. Είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση παροχής υπηρεσιών μεταφοράς με τουριστικά λεωφορεία στα Μεσόγεια. Ο σωστός τρόπος διοίκησης, η επαγγελματική συνέπεια και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης αποτελούν την λειτουργική φιλοσοφία της επιχείρησης. Το γεγονός αυτό έχει αναγνωρισθεί από όλους τους συνεργάτες και έχει σαν αποτέλεσμα σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες.

Εξυπηρετούνται επιχειρήσεις, ιδιωτικά και δημόσια σχολεία, αθλητικά σωματεία και σύλλογοι, ελληνικά και ξένα τουριστικά γραφεία καθώς και τα περισσότερα νησιά της Ελλάδος.

Ο στόλος αποτελείται από σύγχρονα λεωφορεία με χωρητικότητα 27, 32, 50, 54,62,71,και 77 θέσεων.

Η δύναμή μας είναι 10 λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας. Όλα διαθέτουν κλιματισμό, bar, WC, TV, DVD,. Πολλά από τα λεωφορεία είναι εξοπλισμένα με συστήματα πλοήγησης, το οποίο παρέχει διάφορες πληροφορίες στους οδηγούς και στους πελάτες, όπως οδικούς χάρτες, πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους, ενώ τα περισσότερα είναι χρονολογία κατασκευής 2007 -2008 – 2009 -2010.

Ο υπερσύγχρονος στόλος με τους έμπειρους οδηγούς του Ταξιδιωτικού Οργανισμού SARONIC Tours αποτελεί την εγγύηση στις οδικές ταξιδιωτικές μεταφορές όπως :

* καθημερινές μετακινήσεις μαθητών

* σχολικές εκδρομές

* ξεναγήσεις

* καθημερινές μετακινήσεις εργαζομένων

* εκδρομές συλλόγων / σωματείων

* μετακινήσεις αθλητικών σωματείων

* μετακινήσεις εισερχόμενου τουρισμού

*VIP service

Οι οδηγοί έχουν όλοι τους πολυετή εμπειρία, είναι γλωσσομαθείς και προπάντων πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν σε κάθε περίπτωση.

 

Αεροπορικά - Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Η συνεργασία μας με τις καλύτερες ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρείες σε Ελλάδα και Ευρώπη και το εξειδικευμένο προσωπικό του γραφείου μας είναι παράγοντες εγγύησης για την εκδοση οποιουδήποτε αεροπορικού και ακτοπλοϊκού εισιτηρίου στις οικονομικότερες τιμές

Η συνεργασία μας με τις καλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε Ελλάδα και Ευρώπη :

GOLDEN STAR FERRIES, AGOUDIMOS LINES, AEGEAN SPEED LINES ,BLUE STAR FERRIES G.A. FERRIES,HELLENIC SEA WAYS ,KALLISTI FERRIES,MINOAN LINES,NEL LINES,SUPERFAST FERRIES,NEL LINES ,STRINTZIS FERRIES ,SUPERFAST FERRIES,ΑΝΕΚ LINES

καθώς και η συνεργασία μας με τις πιο αξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες :

AEGEAN AIRLINES,AIR FRANCE,ALITALIA AIRLINES,AMERICAN AIRLINES,AUSTRIAN AIRLINES,BRITISH,AIRWAYS ,C.S.A.,CYPRUS AIRLINES,EGYPT AIR ,EMIRATES AIR ,GULF AIR ,IBERIA AIRLINES,KLM ,MALEV AIRLINES,LUFTHANSA AIRLINES,OLYMPIC AIRLINES,SINGAPORE AIRLINES,SWISS AIR ,TUNIS AIRLINES ,QATAR AIRLINES

σε συνάρτηση με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του γραφείου μας που είναι έτοιμο να εκδόσει οποιοδήποτε αεροπορικό και ακτοπλοϊκό εισιτήριο στις οικονομικότερες προσφορές.

 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Το γραφείο μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Απευθυνθείτε στους συμβούλους ταξιδίων του γραφείου μας οι οποίοι μπορούν να σας προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις κανονίζοντας να σας παραδοθεί το αυτοκίνητο που έχετε επιλέξει με συνέπεια και την ακριβή ώρα που εσείς επιθυμείτε στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι προορισμού σας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Σητήστε μας τιμές και κατηγορίες αυτοκινήτων με απλή ή μικτή ασφάλεια και απεριόριστα χιλιόμετρα

ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να οργανώσει το επιχειρηματικό σας ταξίδι με βάση των αvαγκών και των απαιτήσεών σας.

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας μπορεί να σχεδιάσει και να οργανώσει το επιχειρηματικό σας ταξίδι:

Κρατήσεις αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Κρατήσεις ξενοδοχείων

Ενοικίαση αυτοκινήτων και πούλμαν

Επαγγελματίες ξεναγούς

Έμπειρους αρχηγούς – συνοδούς για τον καλύτερο συντονισμό του ταξιδιού

Για ομαδικά ταξίδια επιχειρήσεων και συλλόγων το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας προσαρμόζει την εκδρομή βάση των απαιτήσεων σας και πάντα σε πλήρη συνεργασία μαζί σας.