ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ

Σε εμάς μπορείτε να ενοικιάσετε πούλμαν 10 - 17 - 20 - 28 - 32 - 50 - 52 - 53 - 54 - 62 - 72 - 76 θέσεις για όλων των ειδών τις μεταφορές.

Η εταιρεία μας από την ίδρυση της έως και σήμερα είναι δίπλα σας σε κάθε ταξιδιωτική σας ανάγκη. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η σχολαστική επιλογή των συνεργατών μας αποτελούν βασικό συστατικό στο να παρέχουμε μετακινήσεις υψηλών προδιαγραφών με ασφάλεια και συνέπεια.

Με έμφαση στην ασφάλεια, με ανταγωνιστικές τιμές και με απόλυτο σεβασμό στον πελάτη έχουμε επιτύχει την αναγνώριση όλης της τουριστικής αγοράς .

Όλα τα λεωφορεία (πούλμαν) που παρέχουμε για ενοικίαση είναι καινούρια μοντέλα 20,30,50,60,75 έως και 76 θέσεων, κλιματιζόμενα, με άνετες θέσεις μεγάλα παράθυρα τηλεόραση, CD, DVD player, WC, ψυγείο κα. Επιπλέον είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα συστήματα οδικής ασφάλειας καθώς και με συστήματα GPS.

Με έμπειρους και ευσυνείδητους οδηγούς με κινητά τηλέφωνα και σε διαρκή επικοινωνία με το γραφείο μας, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης αντιμετώπισης τυχόν προβλημάτων.

Εμπιστευτείτε μας για μια άνετη και ασφαλή μετακίνηση από ένα μικρό απογευματινό γύρο πόλης έως ένα πολυήμερο ταξίδι σε Ελλάδα και Εξωτερικό.