Σχετικα με μας

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Saronic λειτουργεί από το 1975. Είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση παροχής υπηρεσιών μεταφοράς με τουριστικά λεωφορεία στα Μεσόγεια. Ο σωστός τρόπος διοίκησης, η επαγγελματική συνέπεια και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης αποτελούν την λειτουργική φιλοσοφία της επιχείρησης. Το γεγονός αυτό έχει αναγνωρισθεί από όλους τους συνεργάτες και έχει σαν αποτέλεσμα σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες.

Εξυπηρετούνται επιχειρήσεις, ιδιωτικά και δημόσια σχολεία, αθλητικά σωματεία και σύλλογοι, ελληνικά και ξένα τουριστικά γραφεία καθώς και τα περισσότερα νησιά της Ελλάδος.

Ο στόλος αποτελείται από σύγχρονα λεωφορεία με χωρητικότητα 27, 32, 50, 54,62,71,και 77 θέσεων.

Η δύναμή μας είναι 10 λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας. Όλα διαθέτουν κλιματισμό, bar, WC, TV, DVD,. Πολλά από τα λεωφορεία είναι εξοπλισμένα με συστήματα πλοήγησης, το οποίο παρέχει διάφορες πληροφορίες στους οδηγούς και στους πελάτες, όπως οδικούς χάρτες, πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους, ενώ τα περισσότερα είναι χρονολογία κατασκευής 2007 -2008 – 2009 -2010.

Ο υπερσύγχρονος στόλος με τους έμπειρους οδηγούς του Ταξιδιωτικού Οργανισμού SARONIC Tours αποτελεί την εγγύηση στις οδικές ταξιδιωτικές μεταφορές όπως :

* καθημερινές μετακινήσεις μαθητών

* σχολικές εκδρομές

* ξεναγήσεις

* καθημερινές μετακινήσεις εργαζομένων

* εκδρομές συλλόγων / σωματείων

* μετακινήσεις φιλάθλων

* μετακινήσεις αθλητικών σωματείων

* μετακινήσεις εισερχόμενου τουρισμού

*VIP service

Οι οδηγοί έχουν όλοι τους πολυετή εμπειρία, είναι γλωσσομαθείς και προπάντων πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν σε κάθε περίπτωση.